Vergaderen uit de comfort zone

0

Veel bedrijven kiezen ervoor om te vergaderen op kantoor. We geven ze niet geheel ongelijk. Het scheelt natuurlijk tijd en kosten aangezien men niet naar een externe locatie hoeft te reizen. Iedereen die aanwezig moet zijn, hoeft alleen maar de gang op te lopen en ze begeven zich praktisch al in de vergaderruimte. Waarom zou je wel kiezen voor een externe vergaderlocatie?

Geen afleiding
Je gaat naar een externe vergaderlocatie met maar één doel: vergaderen. Er is geen afleiding van telefoontjes, inkomend mailverkeer en collega’s die binnenkomen om even snel iets te vragen. Op deze manier kan iedereen zich volop focussen op de bespreking of discussie en wordt vergaderen dus efficiënter.

Volop inspiratie en creativiteit
Door te vergaderen op een externe locatie, zul je dingen vanuit een ander perspectief bekijken. Dit levert inspiratie en nieuwe inzichten op. Bovendien heeft onderzoek aangetoond aan wandelen je hersenactiviteit en daarmee creativiteit bevordert. Meer manieren om creativiteit te stimuleren, vind je hier.

Focus en creativiteit bij Hampshire Hotels Groningen
De Hampshire Hotels in Groningen zijn dé locaties om zowel efficiënt te vergaderen en creativiteit te bevorderen. Onze vergaderzalen bevinden zich in een aparte vergadervleugel, waardoor je geen last hebt van drukte in het hotel. Maak tijdens de lunchpauze een wandeling door het natuurgebied Hoornsemeer rondom Hampshire Hotel – Plaza Groningen of verken de Groninger binnenstad vanuit Hampshire Hotel – Groningen Centre. Na een wandeling in de buitenlucht zullen de creatieve ideeën vanzelf naar boven komen.

vergaderruimte boeken

Wil je meer weten over onze vergaderlocaties of een kijkje komen nemen? Neem vrijblijvend telefonisch contact op met Karla of Edmond van de afdeling Reserveringen via 050 524 80 16 of stuur een e-mail naar reservations@hampshire-groningen.nl.

Was dit artikel nuttig?

Je zou wellicht ook Meer van deze auteur

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.