Circus op school

0

Sander en zijn artiesten beginnen de circusdag met een feestelijke openingsvoorstelling, waarbij ze iedereen enthousiast maken voor het circusproject en daarna enkele ware geheimen van circusacts onthullen. 

Daarna gaan de groepen met hun leerkrachten aan de slag om eigen acts in te studeren, met ondersteuning van Circus Salto. Het programma bevat technische acts zoals acrobatiek en jongleren, maar ook speelse acts zoals de ‘Fakirshow’, ‘wilde’ dieren, paarden en clowns. Medewerkers van Circus Salto helpen bij elke groep om de acts voor te bereiden voor de show, met nadruk op zowel techniek als presentatie. 

De spanning stijgt als de show begint in de roodgele circustent, waar Sander de acts van de kinderen vol enthousiasme presenteert. De leerlingen tonen hun ingestudeerde acts met veel plezier en humor, en ontvangen uiteindelijk een staande ovatie van het publiek.

We stellen het programma samen in overleg met de school. Of het nu een lange circusdag, kortere activiteiten of zelfs een meerdaags project betreft, alles is mogelijk! Zou jij ook graag een circus op school willen? Vraag gerust naar de mogelijkheden

Was dit artikel nuttig?

Je zou wellicht ook Meer van deze auteur

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.