Workshop circus: Doe mee met het Circus!

0

Circus Salto is specialist op het gebied van Circusworkshops.

Circus Salto - Circus op school

Opperste concentratie!

Jong en oud kan diverse circustechnieken uitproberen zoals:

  • balanceren op een loopbal, de rola rola, eenwielfiets, loopton en het strakke koord
  • jongleren met ballen, kegels en ringen
  • menselijke piramides bouwen
  • diabolo en de draaiende bordjes
  • voor de allerkleinsten zijn er hobbelpaardjes

De Circusworkshops worden begeleid door professionele en ervaren circusdocenten die naast circuservaring ook veel ervaring hebben in het overbrengen van de circustechnieken.

De Circusworkshops zijn geschikt als:

  • actieve attractie op evenementen en festivals
  • als onderdeel van een familiedag of kinderdag op uw bedrijf of instelling
  • als onderdeel bij sportdagen of straatspeeldag
  • ter vervanging of aanvulling van de spelletjesmiddag op dorpsfeesten en wijkfeesten

De Circusworkshops zijn een ideale aanvulling op de volgende voorstellingen:

De Circusworkshop als actieve attractie op evenementen

workshop circus op schoolIedereen mag alles komen uitproberen. De piste is geopend om zelf alle circustechnieken uit te proberen! De circusdocenten leren je de fijne kneepjes van het Circusvak en tussendoor mogen de kinderen zelfs een kort optreden geven.

De Circusworkshop van Circus Salto wordt gegeven in een echt circusdecor bestaande uit een artiesteningang, piste, circuskleed en rond de piste worden bankjes geplaatst voor ouders die kunnen genieten van hun spelende kinderen en voor hen die eerst even de kat uit de boom willen kijken. Op de achtergrond speelt vrolijke circusmuziek.

Zo is de circusworkshop een attractie op uw evenement. Natuurlijk kunnen de workshops ook worden gegeven in onze sfeervolle rood-gele circustent.

De Circusworkshops als onderdeel van uw familiedag of kindermiddag
Wanneer u grote groepen kinderen, maar ook volwassenen, kennis laten maken de Circustechnieken bieden wij de circusworkshops aan in een circuitvrom. Hierbij maken de deelnemers in groepen kennis met de uiteenlopende Circustechnieken.

Deze start met een introductievoorstelling door de circusdocenten waarin de technieken worden uitgelegd. Daarna gaan de deelnemers in groepen van maximaal 30 langs de verschillende onderdelen. De groepen worden begeleid door de circusdocenten van Circus Salto.

Qua organisatie is het vergelijkbaar met een spel- of sportcircuit. Als afsluiting kan er een kort optreden worden gegeven door een aantal deelnemers. Natuurlijk is aan afsluitend optreden door Sander en de artiesten van Circus Salto een prachtige afsluiting van het feestprogramma.

Wanneer u uw eigen begeleiders/ vrijwilligers wilt inzetten krijgen zij vooraf een korte introductie. De circusdocenten geven extra begeleiding bij de meer technische onderdelen zoals acrobatiek, balanceren en jongleren.

Zelf een eigen spectaculaire Circusvoorstelling instuderen:
Zelf ooit gedroomd om in de piste te schitteren? De circusdocenten van Circus Salto maken van iedereen een circusartiest. Binnen een dag of zelfs een paar uren leren de deelnemers een Circustechniek en studeren zij een act in. Dit kan zowel bij kinderen maar ook volwassenen!

Bij kinderen doen we dat op dezelfde manier als bij onze schoolprojecten maar dan passend binnen uw planning. Klik hier voor een impressie van deze Circusprojecten voor kinderen. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familiefeest of een activiteit voor uw personeelsvereniging. De ouders hebben hun eigen programma terwijl de kinderen druk in actie zijn met de Circusmaterialen en het instuderen van de Circusact. Aan het einde van de middag geniet iedereen van de feestelijke voorstelling door de kinderen voor de ouders als feestelijke afsluiting van de dag!

Ook volwassenen kunnen binnen een dagdeel stralen als Circusartiest in de piste. Dit kan onderdeel zijn van uw bedrijfsfeest of familiedag. Laat uw collega’s of teamleden hun grenzen verleggen in het Circus alleen gaat dat niet zonder teamwork op basis van vertrouwen en respect. Het instuderen van een Circusact verstrekt de teamgeest en is bovenal een hele leuke manier van samen werken en plezier hebben.

Meer informatie: https://www.circussalto.nl/workshop-circus-2/

 

Was dit artikel nuttig?

Je zou wellicht ook Meer van deze auteur

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.